Follow Us

December 22, 2016


Pre Vás a Vašu firmu ponúkame možnosť vyrobiť vlastnú etiketu na pivo a ostatné výrobky Sessler. 

Etikety je možné nalepiť na všetky balenia Piva 

0,33l sklo

0,5l sklo

1,5l Pet

5l Party súdok

Minimálne množstvo objednávky nie je určené

December 22, 2016

Základné informácie

Využite možnosť zorganizovať firemné posedenie pre Vašich zamestnancov v Reštaurácii Sessler. 

V prípade záujmu je možné klientovi pomôcť zabezpečiť vhodný program k eventu napr. : Karaoke, DJ, živá hudba, tanečné vystúpenia a pod.

Takisto zabezpečujem...

December 22, 2016

Počas vianočných sviatkov bude reštaurácia otvorená následovne:                                          

Reštaurácia...

December 20, 2016

11,5°Svetlý ležiak – Nefiltrované, nepasterizované. Naše najpredávanejšie pivo. Klasická výroba, harmonická horkosť, hustá pena. Jemne sýtené, stredne plná chuť. Prevládajú aromatické chmele. Obsah alkoholu cca 4%

December 19, 2016

13°tmavý špeciál – Ocenené zlatou pivnou pečaťou. Spodne kvasené, s jemne nasladlou chuťou kávy z pražených sladov, primeranou horkosťou a vyváženou rezkosťou. Obsah alkoholu cca 4,5%

December 18, 2016

20°svetlý špeciál – vďaka vysokej stupňovitosti je cítiť sladový extrakt a sladká chuť. Svojim dlhým ležaním získava harmóniu medzi vysokým obsahom alkoholu a zbytkovým extraktom. Obsah alkoholu cca 7%

December 17, 2016

nealkoholický nápoj vyrobený zo sladu a chmeľu. Ideálne pridať plátok citróna na zvýraznenie citrónovej chuti. 

December 16, 2016

pivný destilát. Vypálené naše pivo. Cítiť chuť domáceho páleného a na konci cítiť v ústach chuť a horkosť piva.

  

December 15, 2016

pivný destilát. Vypálené naše pivo s pridaním extraktu so sladiny. Trochu sladšia a jemnejšia chuť ako pivovica. (Sladina – je to predvýrobok piva, ktorý je odparený a následne vzniká koncentrát. Chutí ako horkejší med) 

Please reload

  • Facebook Basic Square

January 30, 2017

December 22, 2016

December 22, 2016

December 19, 2016

December 18, 2016

December 17, 2016

December 16, 2016

Please reload

Nedávno pridané
Odporúčané články

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Archív
Please reload